Beplanting- en tuinaanleg

Met onder andere het mooie sortiment van onze kwekerij leggen wij ook prachtige, stijlvolle tuinen aan. Ons uitgangspunt is daarbij een tuin te maken waarbij u zich thuisvoelt. Daarbij valt te denken aan uw smaak, de stijl van de tuin en niet te vergeten de mate van onderhoud.
Het liefst maken wij tuinen waarin eenvoud, rust en seizoenbeleving voorop staat. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk natuurlijke materialen zoals; oude klinkers, grijs hardsteen, hout (pergola's en vlonders) en staal (rozen-bogen en ornamenten).

Voor kleinere tuinen kunnen wij een ontwerp maken. Voor een ontwerp voor grotere tuinen werken wij samen met tuinarchitecten. We kunnen ook aan de hand van uw eigen ontwerp/tuinplan de tuin aanleggen.

De machines die we op de kwekerij gebruiken zijn ook erg geschikt voor de aanleg van uw tuin.

Behalve nieuwe tuinen kunnen we ook bestaande tuinen aanpassen/renoveren naar uw wensen. Kom eens langs op de kwekerij en neem uw wensenlijstje en plaatjes/ideeën van de tuin die u mooi vindt mee. Ook erg belangrijk voor ons: een lijstje met planten en materialen die u absoluut niet mooi vind. Dat werkt wel zo handig!

Bron: https://www.leenderheim.nl/hoveniers-en-tuinloonwerk/beplanting-en-tuinaanleg